Svetovanje nepridobitnim organizacijam » Agencija LARS
14912
page,page-id-14912,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9,vc_responsive

Svetovanje nepridobitnim organizacijam

Potrebujete svetovalca za fundraising?

 

 

Saj poznate tisti občutek — veste, da se vaša organizacija enostavno mora premakniti naprej in usmeriti v drugačne načine zbiranja sredstev, če hočete, da obstane?

Kljub temu si vedno znova rečete, da boste počakali še na rezultate razpisa, ki ste ga oddali prejšnji teden. Ko dobite rezultate in vidite, da boste morali projekt sfinancirati v večini kar sami, ste pred pomembno odločitvijo.

Ali boste izvedli projekt le s sredstvi, ki so vam bila dodeljena, kar ne zagotavlja njegove kvalitete, ali pa se boste v zadnjem momentu lotili intenzivnega zbiranja sredstev, za kar pa tudi sami veste, da je že prepozno.

Pri fundraisingu je bilo vedno prepozno že včeraj. Vendar …

 

Zakaj se ne bi lotili zbiranja sredstev načrtno, premišljeno, s strategijo, ki vas bo dolgoročno pripeljala do zanesljivega financiranja vaših projektov in programov?

 

 

Mogoče v vaši organizaciji še nimate zaposlenega človeka, ki bi se ukvarjal izključno s pridobivanjem sredstev, vendar bi ga z veseljem zaposlili, če bi ga lahko.

Mogoče si želite, da bi se vaši obstoječi sodelavci naučili fundraisinga.

V obeh primerih je mogoče prav sodelovanje z nami rešitev, ki obljublja rast in trajnostni razvoj vaše organizacije. Po naših izkušnjah z investicijo v zbiranje sredstev v višini 10.000 € v roku petih let ustvarite 5 delovnih mest.

 

 

K oblikovanju te ponudbe so nas spodbudile zadovoljne stranke, ki so nam hvaležne predvsem zato:

  • ker jim zelo natančno povemo, kaj morajo narediti za uspeh;
  • ker smo zanje tisto zunanje kritično oko, ki jim pri ogromni količini dela, ki ga nepridobitne organizacije imamo, še kako koristi;
  • ker jih spodbujamo, predlagamo nove ali drugačne rešitve;
  • ker skrbimo za etični pristop k donatorjem in
  • ker imamo, kot pravijo, dobre ideje oz. nam zaupajo, da njihove ideje vsakokrat še dodatno nadgradimo.

 

Dovolite, da vam orišemo, kakšne bi bile koristi našega skupnega dela.

 

Kontaktirajte nas, če v svoji ekipi potrebujete nekoga:

 

• ki vam pregleda prošnje in vse vaše objave za različne javnosti in vam pomaga pri apeliranju želene ciljne publike

• ki vas usmerja pri načrtovanju zbiranja sredstev in programov

• ki vas nauči prednosti in slabosti tehnik zbiranja sredstev in vam pomaga izbrati najustreznejšo za tip vaše organizacije

• ki vam pomaga pri zasnovi novih projektov

• ki vam pomaga pri kadrovskih rešitvah

• ki vam svetuje v zvezi z družabnimi omrežji

• ki vas opozori na ustrezne rešitve, ki jih omogoča sodobna tehnologija

• ki vam stoji ob strani in vas razume.

Oglejte si naše pakete svetovanja

Med odločanjem za korak naprej, si preberite e-knjižico 28 ZGAGinih trikov za boljši fundraising. Izpolnite spodnji obrazec in prav kmalu se bo znašla v vašem nabiralniku.

Vaše ime (obvezno)

Vaša organizacija (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov agencija-lars@siol.net. Agencija LARS se zavezuje, da bo hranila, obdelovala in varovala pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.