Usposabljanja

Slovenski neprofitni sektor predstavlja več kot 30.000 organizacij. Poleg nevladnih organizacij pravila neprofitnega menedžmenta veljajo tudi za vse druge neprofitne inštitucije – javne zavode, zadruge, javne agencije, sindikate. Že od leta 2012 aktivno predavam in usposabljam različne ekipe, ki delajo na neprofitnih projektih.

Predstavljam vam ponudbo mojih predavanj in delavnic s področja vodenja, strateškega načrtovanja in zbiranja sredstev.

 

Predavam Livija Rojc Štremfelj, po izobrazbi profesorica angleščine in španščine (FF, UNI LJ) ter magistra menedžmenta neprofitnih organizacij (FDV, UNI LJ).

Že 20 let se ukvarjam s pridobivanjem sredstev v različnih neprofitnih organizacijah. Izkušnje sem si pridobila pri delu v humanitarnih, kulturnih, mladinskih, športnih in izobraževalnih, tako amaterskih kot profesionalnih, kot javnih in zasebnih neprofitnih organizacijah. Predavateljica sem certificirana vodja zbiranja sredstev pri mednarodni organizaciji CFRE International in delegatka za Slovenijo v European Fundraising Association.

Predavam ob različnih priložnostih (vaje iz fundraisinga pri predmetu Menedžment neprofitnih organizacij na Ekonomski fakulteti, Kongres humanitarnih organizacij Slovenije, International Business School, Srečanje zbirateljev sredstev, …).

Sem pobudnica, soustanoviteljica in izvoljena predsednica ZRNO – Združenja za razvoj nepridobitnih organizacij, ki je vzkalilo oktobra 2013. Skrbi za ohranjanje kvalitete znanja in dela vodij in zbirateljev sredstev v nepridobitnih organizacijah pri nas. Novembra 2013 sem postala delegatka za Slovenijo v Evropskem združenju zbirateljev sredstev (European fundraising association – EFA) in povezave s kolegi zbiratelji sredstev onstran meja mi veliko pomenijo, saj imam vedno na dosegu najnovejša znanja in spoznanja na področju zbiranja sredstev.

Predavanja, seminarji in delavnice so različno dolga. Lahko izvedem predavanje, prilagojeno vašemu namenu, poslanstvu vaše organizacije oz. zveze organizacij.

Predavanje se izvede v vaših prostorih oz. prostorih, ki jih najame vaša organizacija.

Če ste negotovi, katero usposabljanje bi bilo najprimernejše za vas, me pokličite, da vam svetujem pri izbiri.