Domov / Usposabljanja

Usposabljanja

Predstavljam vam ponudbo mojih predavanj in delavnic s področja vodenja, zbiranja sredstev, učenja učenja in mehkih veščin.

Če želite biti obveščeni o usposabljanjih, ki so odprta za splošno javnost, se vpišite na Novice z Igrišča. Nanje se lahko prijavite na https://www.agencija-lars.si/vpisi-se/

Predavam Livija Rojc Štremfelj, po izobrazbi profesorica angleščine in španščine (FF, UNI LJ) ter magistra menedžmenta neprofitnih organizacij (FDV, UNI LJ).

Že 23 let se ukvarjam s pridobivanjem sredstev v različnih neprofitnih organizacijah. Izkušnje sem si pridobila pri delu v humanitarnih, kulturnih, mladinskih, športnih in izobraževalnih, tako amaterskih kot profesionalnih, kot javnih in zasebnih neprofitnih organizacijah. Predavateljica sem certificirana vodja zbiranja sredstev pri mednarodni organizaciji CFRE International in delegatka za Slovenijo v European Fundraising Association. Sem tudi članica European Research Network on Philanthropy in Social Value International. Imam opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja.

Predavam ob različnih priložnostih (vaje iz fundraisinga kot asistentka pri predmetu Menedžment neprofitnih organizacij na Ekonomski fakulteti, Kongres humanitarnih organizacij Slovenije, International Business School, Srečanje zbirateljev sredstev, …).

Kot članica treh mednarodnih zvez skrbim za ohranjanje kvalitete znanja in dela vodij in zbirateljev sredstev v nepridobitnih organizacijah v Sloveniji. Povezave s kolegi zbiratelji sredstev in raziskovalci sektorja onstran meja mi veliko pomenijo, saj imam vedno na dosegu najnovejša znanja in spoznanja na področju zbiranja sredstev.

Predavanja, seminarji in delavnice so različno dolga. Lahko izvedem predavanje, prilagojeno vašemu namenu, poslanstvu vaše organizacije oz. zveze organizacij.

Predavanje se izvede v vaših prostorih oz. prostorih, ki jih najame vaša organizacija. V času epidemije se predavanja izvedejo prek zooma.

Če ste negotovi, katero usposabljanje bi bilo najprimernejše za vas, me pokličite, da vam svetujem pri izbiri.

NAŠA PONUDBA V .PDF OBLIKI