Prikaz vseh 7 rezultatov

Akcija: Trije priročniki za 10,00 € + darilo

10,00 
Za vas smo pripravili paket vseh naših priročnikov za samo 10,00 € z DDV. Zraven prejmete še uporabno darilo. Poleg knjižic Kako se učiti, Kako se učiti 2, prejmete tudi uporabni priročnik Pogajanja v vsakdanjem življenju. Z nakupom podprete pripravo novih webinarjev, predavanj in priročnikov iz mehkih veščin. Za samo 10,00 € do novih koristnih znanj in idej za uspešno delo.

Kako se učiti

5,00 
Znanja na svetu je vsako leto za enkrat več. Skrajni čas je, da se naučimo učiti. K sreči že poznamo učinkovite tehnike, ki nam lahko pri tem pomagajo. Knjižica Kako se učiti je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino učenja učenja. Gre za knjižico, v kateri spoznate razliko med učenjem in učenjem učenja ter kaj vse vaši možgani potrebujejo za učenje. Ponudi tudi koristne tehnike, kako premagati odlašanje in še nekaj idej, kako se bolj učinkovito lotiti učenja in dela.

Kako se učiti 2

5,00 
Knjižica Kako se učiti 2 vas seznani z bistvenim delom učenja - ponavljanjem. Ugotovili boste, kako uspešno tvorite grižljaje in s tem poskrbite, da znanje dlje časa ostane v vašem spominu. Spoznali boste tudi krivuljo učenja, krivuljo pozabljanja, tvorjenje mnemotehnik, učinkovito metodo poučevanja - UDL ter tehniko zgoščenega učenja. Z nakupom knjižice podprete pripravo novih koristnih predavanj, spletnih tečajev, treningov in knjižic za radovedne ljudi.

Pogajanja v vsakdanjem življenju

5,00 
Se tudi vam zdi, da se čisto preveč kregamo? Ste že siti tega, da vas stalno prepričujejo v nekaj, česar nočete? Skrajni čas je, da se naučimo pogovarjati, dogovarjati in pogajati. Knjižica Pogajanja v vsakdanjem življenju je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino pogajanj, ki ni koristna samo v poslovnem svetu, temveč tudi v vsakdanjem življenju. Gre za knjižico, v kateri spoznate, kdaj se je dobro pogajati in kdaj sploh ne, kako določiti pošteno razdelitev skupnih stroškov, pa tudi tehnike, ki jih drugi uporabljajo, da bi vplivali na vaše odločitve. Napisana je v sproščenem in razumljivem slogu.

Akcija: Štirje priročniki za 24,00 €

24,00 
Za vas smo pripravili paket vseh naših priročnikov za samo 24,00 € z DDV. Poleg najnovejših knjižic Kako se učiti 2, Kako se učiti in Pogajanja v vsakdanjem življenju prejmete tudi Igrišče - Igraje do učinkovitega vodenja. Z nakupom podprete pripravo novih webinarjev, predavanj in priročnikov iz mehkih veščin. Za samo 24,00 € do novih koristnih znanj in idej za uspešno delo.

Igrišče : igraje do učinkovitega vodenja vaše neprofitne organizacije

20,00 
Ta priročnik predstavlja poenostavitev avtoričinega dojemanja neprofitnega menedžmenta.   Je pozitivna eksternalija študija učenja učenja, sodobne strokovne literature o vodenju in menedžmentu, s potpurijem lastnih izkušenj in usvojenih znanj v zadnjih 20 letih profesionalnega in prostovoljnega dela pri neprofitnih projektih. Za tiste, ki šele vstopajo v neprofitni svet, bo bržkone poučen. Za izkušene vodje pa predstavlja drugačen, predvsem pa zabaven pogled na vodenje in menedžment.

Zalaufaj z laufarji – družabna igra na temo Cerkljanske laufarije

18,30 
Igra Zalaufaj z laufarji je namenjena 2-4 igralcem, od 6-99 let. Igro lahko igrajo tudi mlajši, če jim odrasli sproti prebirajo navodila, ki so priložena.