Prikaz vseh 9 rezultatov

Trening Igrišče V ŽIVO!

29,00 
Vabim vas, da se udeležite treninga Igrišče: igraje do učinkovitega vodenja vaše nepridobitne organizacije, ki ga bom izvajala v petek, 8. septembra od 9. do 15. ure v Viški hiški, na Cesti Dolomitskega odreda 11 v Ljubljani. Ker je število mest omejeno (stanje zaloge izpriča število razpoložljivih mest), se čimprej prijavite. Pri prijavah imajo prednost naročniki Novic z Igrišča ter članice mreže Prostovoljstvo.org.
Cena treninga je 29 € z DDV.
 

Za desetaka do odličnjaka: Kako se učiti in Kako se učiti 2

10,00 
Akcija ZA DESETAKA DO ODLIČNJAKA do konca šolskega leta   Knjižica Kako se učiti 2 in knjižica Kako se učiti za samo 10 € z DDV.   Izkoristite popust do konca šolskega leta in pravočasno spoznajte veščino učenja učenja. Koristna znanja in napotki za vse radovedneže in tiste, ki se morate veliko učiti.

Kako se učiti

5,99 
Znanja na svetu je vsako leto za enkrat več. Skrajni čas je, da se naučimo učiti. K sreči že poznamo učinkovite tehnike, ki nam lahko pri tem pomagajo. Knjižica Kako se učiti je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino učenja učenja. Gre za knjižico, v kateri spoznate razliko med učenje in učenjem učenja ter kaj vse vaši možgani potrebujejo za učenje. Ponudi tudi koristne tehnike, kako premagati odlašanje in še nekaj idej, kako se bolj učinkovito lotiti učenja in dela.

Kako se učiti 2

5,00 
Akcija poteka od 22. 05. do 22. 06. 2023! Knjižica Kako se učiti 2 vas seznani z bistvenim delom učenja - ponavljanjem. Ugotovili boste, kako uspešno tvorite grižljaje in s tem poskrbite, da znanje dlje časa ostane v vašem spominu. Spoznali boste tudi krivuljo učenja, krivuljo pozabljanja, tvorjenje mnemotehnik, učinkovito metodo poučevanja - UDL ter tehniko zgoščenega učenja. Z nakupom knjižice podprete pripravo novih koristnih predavanj, spletnih tečajev, treningov in knjižic za radovedne ljudi.

Pogajanja v vsakdanjem življenju

7,99 
OB 1. OBLETNICI IZDAJE DO KONCA JANUARJA PO POLOVIČNI CENI 3,99 € Se tudi vam zdi, da se čisto preveč kregamo? Ste že siti tega, da vas stalno prepričujejo v nekaj, česar nočete? Skrajni čas je, da se naučimo pogovarjati, dogovarjati in pogajati. Knjižica Pogajanja v vsakdanjem življenju je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino pogajanj, ki ni koristna samo v poslovnem svetu, temveč tudi v vsakdanjem življenju. Gre za knjižico, v kateri spoznate, kdaj se je dobro pogajati in kdaj sploh ne, kako določiti pošteno razdelitev skupnih stroškov, pa tudi tehnike, ki jih drugi uporabljajo, da bi vplivali na vaše odločitve. Napisana je v sproščenem in razumljivem slogu.

Akcija: Kako se učiti 2 in Pogajanja v vsakdanjem življenju

10,99 
Nova knjižica Kako se učiti 2 in knjižica Pogajanja v vsakdanjem življenju po polovični ceni.   Izkoristite popuste časa pred božično novoletnimi prazniki, da spoznate veščini učenja učenja in pogajanja. Koristna znanja in napotki za vse radovedneže in tiste se želite učinkoviteje učiti in delati.

Akcija: Štirje priročniki za 29,99 €

29,99 
Za vas smo pripravili paket vseh naših priročnikov za samo 29,99 € z DDV. Poleg najnovejših knjižic Kako se učiti 2, Kako se učiti in Pogajanja v vsakdanjem življenju prejmete tudi Igrišče - Igraje do učinkovitega vodenja. Z nakupom podprete pripravo novih webinarjev, predavanj in priročnikov iz mehkih veščin. Za samo 30 € do novih koristnih znanj in idej za uspešno delo.

Igrišče : igraje do učinkovitega vodenja vaše neprofitne organizacije

20,00 
Ta priročnik predstavlja poenostavitev avtoričinega dojemanja neprofitnega menedžmenta.   Je pozitivna eksternalija študija učenja učenja, sodobne strokovne literature o vodenju in menedžmentu, s potpurijem lastnih izkušenj in usvojenih znanj v zadnjih 20 letih profesionalnega in prostovoljnega dela pri neprofitnih projektih. Za tiste, ki šele vstopajo v neprofitni svet, bo bržkone poučen. Za izkušene vodje pa predstavlja drugačen, predvsem pa zabaven pogled na vodenje in menedžment.

Zalaufaj z laufarji – družabna igra na temo Cerkljanske laufarije

18,30 
Igra Zalaufaj z laufarji je namenjena 2-4 igralcem, od 6-99 let. Igro lahko igrajo tudi mlajši, če jim odrasli sproti prebirajo navodila, ki so priložena.