Prikaz vseh 5 rezultatov

Akcija: Vsi trije priročniki za 15 €

15,00 
Ob 15. obletnici delovanja Agencije LARS smo za vas pripravili paket vseh treh priročnikov za samo 15 € z DDV. Poleg najnovejših knjižic Kako se učiti in Pogajanja v vsakdanjem življenju prejmete Igrišče - Igraje do učinkovitega vodenja za dober euro (natančneje 1,02 € z DDV). Z nakupom podprete pripravo novih webinarjev, predavanj in priročnikov iz mehkih veščin. Praznujte z nami tudi vi tako, da si naberete za samo 15 € naberete novih koristnih znanj in idej za uspešno delo.

Pogajanja v vsakdanjem življenju

7,99 
Se tudi vam zdi, da se čisto preveč kregamo? Ste že siti tega, da vas stalno prepričujejo v nekaj, česar nočete? Skrajni čas je, da se naučimo pogovarjati, dogovarjati in pogajati. Knjižica Pogajanja v vsakdanjem življenju je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino pogajanj, ki ni koristna samo v poslovnem svetu, temveč tudi v vsakdanjem življenju. Gre za knjižico, v kateri spoznate, kdaj se je dobro pogajati in kdaj sploh ne, kako določiti pošteno razdelitev skupnih stroškov, pa tudi tehnike, ki jih drugi uporabljajo, da bi vplivali na vaše odločitve. Napisana je v sproščenem in razumljivem slogu.

Kako se učiti

5,99 
Znanja na svetu je vsako leto za enkrat več. Skrajni čas je, da se naučimo učiti. K sreči že poznamo učinkovite tehnike, ki nam lahko pri tem pomagajo. Knjižica Kako se učiti je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino učenja učenja. Gre za knjižico, v kateri spoznate razliko med učenje in učenjem učenja ter kaj vse vaši možgani potrebujejo za učenje. Ponudi tudi koristne tehnike, kako premagati odlašanje in še nekaj idej, kako se bolj učinkovito lotiti učenja in dela.

Igrišče : igraje do učinkovitega vodenja vaše neprofitne organizacije

20,00 
Ta priročnik predstavlja poenostavitev avtoričinega dojemanja neprofitnega menedžmenta. Je pozitivna eksternalija študija učenja učenja, sodobne strokovne literature o vodenju in menedžmentu, s potpurijem lastnih izkušenj in usvojenih znanj v zadnjih 20 letih profesionalnega in prostovoljnega dela pri neprofitnih projektih. Za tiste, ki šele vstopajo v neprofitni svet, bo bržkone poučen. Za izkušene vodje pa predstavlja drugačen, predvsem pa zabaven pogled na vodenje in menedžment.

Zalaufaj z laufarji – družabna igra na temo Cerkljanske laufarije

18,30 
Igra Zalaufaj z laufarji je namenjena 2-4 igralcem, od 6-99 let. Igro lahko igrajo tudi mlajši, če jim odrasli sproti prebirajo navodila, ki so priložena.