Domov / Webinarji

Webinarji

Brezplačni poletni webinarji

O mojih webinarjih

Na mojih predavanjih, usposabljanjih in treningih Igrišče si želim sodelujoče motivirati, da aplicirajo pridobljeno znanje na delo v svojih organizacijah. Le tako lahko sami uvidijo možnosti profesionalizacije pridobivanja sredstev. Aplikacija znanja, ki ga podajam, zahteva tudi drugačno razmišljanje o vodenju in zbiranju sredstev. Tega se najraje otepamo, četudi vemo, da je nujno za razvoj in rast naše organizacije.

Po vsakem webinarju bom na voljo za vprašanja udeležencev. Webinarji potekajo v živo in se ne snemajo.

Število udeležencev je zaradi precejšnjega zanimanja omejeno. Da webinarjev ne bi zamudili, se vpišite v našo skupnost Igrišče, da boste o ponovitvah obveščeni po e-pošti. Vpišite se tukaj www.agencija-lars.si/igrisce

 

17. 8. 2020 ob 11h prek Zooma

Sponzorstva – pro et contra

Webinar podaja vpogled v tehnike pridobivanja sredstev od podjetij. Namenjen je tistim fundraiserjem, ki sodelujejo z marketinškimi ali PR službami podjetij, da se jim utrne še kakšna ideja, kako obdržati in nadgraditi sodelovanja v korist uresničevanja poslanstva. 

Prijavite se tukaj:

https://zoom.us/meeting/register/tJYuf-GhpzguGdSdu042M6LG2h-EI4Sh32pr

 

24. 8. 2020 ob 11h prek Zooma

Kako povečati odziv na naše prošnje?

Neprofitne organizacije pogosto zaprošamo za podporo in nemalokrat trčimo v težavo, da se več kot polovica donatorjev ne odloči več za podporo naših programov in projektov.

Kaj je tisto, s čimer smo privabili donatorje?
Kaj je tisto, zaradi česar ostajajo z nami?
In še pomembneje, kaj je tisto, zaradi česar odhajajo?

V zadnjem poletnem webinarju bomo obravnavali stopnje odziva na naše prošnje in načine, kako te stopnje povečati, da bomo zagotovili stabilnejše financiranje naše organizacije.

Prijavite se tukaj:

https://zoom.us/meeting/register/tJAlc–hqT8iEtFRifLly0VNaNxaR6CJawaz

 

Se veselim (ponovnega) snidenja!

Livija

 

Že izvedeno

13. 7. 2020 ob 11h prek Zooma.

Kdo pravi, da se ne da?

Trije primeri dobrih praks društev z nizkimi proračuni

Webinar Kdo pravi, da se ne da je namenjen predstavnikom in predstavnicam nevladnih organizacij, ki želijo spoznati zgodbe uspešnega pridobivanja sredstev v nevladnih organizacijah. Predstavljam tri organizacije z različno visokimi proračuni in na treh različnih področjih delovanja. Namen predavanja je spodbujanje k razmisleku o različnih ukrepih v smeri profesionalnega fundraisinga.

Prijavite se tukaj:

https://zoom.us/meeting/register/tJIsdOqgqDMtGtayv9ck8b2FyKcTkLakE_bG

20. 7. 2020 ob 11h prek Zooma

Mogoče pa le ni vse tako črno

Kako zbirati sredstva za nepriljubljene namene?

V webinarju bomo spoznali, kaj so nepriljubljeni nameni za zbiranje sredstev ter zakaj so nepriljubljeni. Spoznali bomo primere dobrih praks iz tujine, kjer so organizacije uspešno prepričale donatorje v svoje poslanstvo.

Prijavite se tukaj:

https://zoom.us/meeting/register/tJcscuipqjMvHNOpkXfcV0L4sF9yd4mVCsiF