Prikaz vseh 5 rezultatov

Pogajanja v vsakdanjem življenju

7,99 
Se tudi vam zdi, da se čisto preveč kregamo? Ste že siti tega, da vas stalno prepričujejo v nekaj, česar nočete? Skrajni čas je, da se naučimo pogovarjati, dogovarjati in pogajati. Knjižica Pogajanja v vsakdanjem življenju je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino pogajanj, ki ni koristna samo v poslovnem svetu, temveč tudi v vsakdanjem življenju. Gre za knjižico, v kateri spoznate, kdaj se je dobro pogajati in kdaj sploh ne, kako določiti pošteno razdelitev skupnih stroškov, pa tudi tehnike, ki jih drugi uporabljajo, da bi vplivali na vaše odločitve. Napisana je v sproščenem in razumljivem slogu.

Kako se učiti?

5,99 
Znanja na svetu je vsako leto za enkrat več. Skrajni čas je, Znanja na svetu je vsako leto za enkrat več. Skrajni čas je, da se naučimo učiti. K sreči že poznamo učinkovite tehnike, ki nam lahko pri tem pomagajo. Knjižica Kako se učiti je namenjena vsem, ki želite spoznati veščino učenja učenja. Gre za knjižico, v kateri spoznate razliko med učenje in učenjem učenja ter kaj vse vaši možgani potrebujejo za učenje. Ponudi tudi koristne tehnike, kako premagati odlašanje in še nekaj idej, kako se bolj učinkovito lotiti učenja in dela.

Brihta jajček

4,99 7,99 
Brihta jajček je odštevalnik časa, ki vam olajša izvajanje tehnike Pomodoro.

Igrišče : igraje do učinkovitega vodenja vaše neprofitne organizacije

10,00 
Ta priročnik predstavlja poenostavitev avtoričinega dojemanja neprofitnega menedžmenta. Je pozitivna eksternalija študija učenja učenja, sodobne strokovne literature o vodenju in menedžmentu, s potpurijem lastnih izkušenj in usvojenih znanj v zadnjih 20 letih profesionalnega in prostovoljnega dela pri neprofitnih projektih. Za tiste, ki šele vstopajo v neprofitni svet, bo bržkone poučen. Za izkušene vodje pa predstavlja drugačen, predvsem pa zabaven pogled na vodenje in menedžment.

Zalaufaj z laufarji – družabna igra na temo Cerkljanske laufarije

18,30 
Igra Zalaufaj z laufarji je namenjena 2-4 igralcem, od 6-99 let. Igro lahko igrajo tudi mlajši, če jim odrasli sproti prebirajo navodila, ki so priložena.