28 ZGAGinih trikov » Agencija LARS
15890
page,page-id-15890,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9,vc_responsive

28 ZGAGinih trikov

Z vpisom v spodnji obrazec prejmite e-knjižico, v kateri so zbrani fundraiserski triki, ki jih je preko 150 udeležencev e-seminarja 28 (dni) fundraiserskih trikov prejemalo v mesecu februarju 2017, ko je Agencija LARS, Zavod za kulturo, izobraževanje in svetovanje, začela s praznovanjem 10. obletnice delovanja.

 

Knjižica v veliki meri ohranja format pisem udeležencem e-seminarja. Kratkemu uvodu sledi trik, napotek, uporaben nasvet.
Izkušnje in trike z vami delim Livija Rojc Štremfelj, po izobrazbi profesorica angleščine in španščine ter magistra menedžmenta nepridobitnih organizacij.

Že 19 let se ukvarjam s pridobivanjem sredstev za različne NVO. Izkušnje sem si pridobila pri delu v humanitarnih, kulturnih, mladinskih, športnih in izobraževalnih, tako amaterskih kot profesionalnih, kot javnih in zasebnih organizacijah.

Sem certificirana vodja zbiranja sredstev pri CFRE International.

Ob različnih priložnostih predavam (modul Menedžment neprofitnih organizacij na Ekonomski fakulteti, Kongres humanitarnih organizacij Slovenije, International Business School, Srečanje zbirateljev sredstev, …).

Sem pobudnica in izvoljena predsednica ZRNO – Združenja za razvoj nepridobitnih organizacij, ki je vzkalilo oktobra 2013 in skrbi za ohranjanje kvalitete znanja in dela vodij in zbirateljev sredstev v nepridobitnih organizacijah pri nas.

Novembra 2013 sem postala delegatka za Slovenijo v European Fundraising Association. Povezave s kolegi onstran meja mi omogočajo, da imam vedno na dosegu najnovejša znanja in spoznanja na področju zbiranja sredstev.

 

Vabim vas, da si preberete knjižico.

 

Če boste imeli kakršno koli vprašanje, sem vam na voljo. Več o svetovanju, ki ga izvajam, najdete tukaj.

 

Vaše ime (obvezno)

Vaša organizacija (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov agencija-lars@siol.net. Agencija LARS se zavezuje, da bo hranila, obdelovala in varovala pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.