Pogajanja » Agencija LARS
15302
page,page-id-15302,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9,vc_responsive

Pogajanja

Kolikokrat v življenju moramo sprejemati odločitve, ki ne zadevajo samo nas? Kolikokrat smo s partnerjem, otroci, sodelavci na nasprotnih bregovih? Kolikokrat želimo, da bi bilo po naše pa ni, ker ne znamo urediti tega, kar hočemo, čutimo in k čemur stremimo?

 

Lahko kaj naredimo, da bi bilo bolje?

 

Sama sem veščine pogajanja spoznala, z izkušnjami pa tudi usvojila, v času študija menedžmenta. Kasneje sem se udeležila še nekaterih neformalnih srečanj na to temo in uvidela, da gre za zelo uporabno znanje, ki marsikomu lahko koristi.

 

Pogajanja so kot tarok. Če igrate tarok z dobrim tarokašem, boste neizmerno uživali. Če nasprotna stran ne pozna pravil in, kar je najhuje, ne ve, kaj v resnici hoče, pa vam bo dolgčas.

 

Z znanjem pogajanj boste vedno v prednosti, ki jo lahko izkoristite v svojo korist, osebno pa raje vidim, da jo izkoriščamo v korist vseh nas. Dejansko poznavanje nekaj preprostih načinov lahko bistveno prispeva k boljšim odnosom, boljšim kompromisom, boljši kvaliteti življenja.

 

Če mislite, da je nekaj na tem, vas vabim, da se vpišete na e-seminar iz Pogajanj v vsakdanjem življenju.

V mesecu novembru smo seminar že izvedli za več kot 40 slušateljev. Naj z vami delimo nekaj mnenj.

 

“Seminar ni predolg, da bi bil prehuda obveza, je pa dovolj zgoščen, da pove precej.” E., 21 let

“Definitivno bom dobro izkoristila pridobljeno znanje v svojem življenju, predvsem se bom bolje sporazumevala v zasebnem življenju, kar že sedaj s pridom uporabljam.” A., 42 let

“Tukaj je bila tema strogo pogajanja, ki je ožji sklop vplivanja in prepričevanja. Za “navadnega smrtnika”, ki na tem področju nima izkušenj, so tovrstna gradiva vrata v nov način zaznavanja dogajanja okrog sebe.” M., 36 let

“Dobila sem drug pogled na sam proces, tu mislim na pogled “nasprotne strani”.” D., 48 let

 

Začnemo 8. januarja 2018. Cena e-seminarja je 13 € + DDV.

 

Tri tedne zapored boste prejemali gradivo na vaš e-naslov. Vsak ponedeljek gradivo, vsak petek boste oddali domačo nalogo. Ta ni obvezna, vas bo pa dobronamerno k razmisleku o pogajanjih. Če bo razmislek posledično končal v kakšnem dokumentu v vašem računalniku in ga boste želeli deliti z mano, ga bom z veseljem prebrala.

 

Brihta je zakon! ima spletno trgovino, kjer je tudi ZGAGo leglo. V njem lahko udeležbo na e-seminar kupite že danes in se tako prijavite.

PRIJAVI ME NA POGAJANJA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU