28 (dni) fundraiserskih trikov » Agencija LARS
15501
page,page-id-15501,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9,vc_responsive

28 (dni) fundraiserskih trikov

fundraisinglogo

Agencija LARS ob 10. obletnici svojega delovanja izvaja brezplačni e-seminar za društva, ustanove in zasebne zavode.

 

Že deset let smo specializirani za zbiranje sredstev od posameznikov in podjetij, zato vam ponujamo izjemno 28-dnevno izkušnjo.

V svoj nabiralnik boste dnevno prejemali ideje, ki jih lahko implementirate v svoji organizaciji.

 

Nekatere ideje bodo zelo uporabne za vašo organizacijo, druge mogoče ne. Zagotovo pa boste lahko uporabili večino, saj so prilagojene na slovenske razmere.

 

Z nami se je učilo že več fundraiserjev. Mnogi so testirali naše predloge in uspeli. Zakaj ne bi še vi?

 

Vsak dan, 28 dni zaporedoma, boste na vaš e-naslov prejeli en fundraiserski trik, ki se bo osredotočal na eno od metod zbiranja sredstev.

 

Preizkusite katero od predlaganih idej in financiranje vaše organizacije bo dolgoročno vzdržno.

 

V neprofitni organizaciji so ključni tako člani odbora, vodstvo, zaposleni ter prostovoljci. Vsi lahko prispevajo k boljšemu fundraisingu.

 

V 28 dneh fundraiserskih trikov se boste naučili, kako vse svoje vire uporabiti tako, da vam prinesejo še več sredstev, s katerimi boste pomagali svojim uporabnikom.
Zgradili boste boljše odnose z donatorjem in pisali boljše prošnje, tako po navadni pošti kot elektronsko.

 

Ne pozabite, upanje, da se bo denar sam od sebe znašel na vašem računu, ni prava strategija.

 

Prijavite se na brezplačni e-seminar 28 (dni) fundraiserskih trikov!

 

Vaše ime (obvezno)

Vaše priimek (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov agencija-lars@siol.net. Agencija LARS se zavezuje, da bo hranila, obdelovala in varovala pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.